Dincolo de mine

Dincolo de trup sunt cele mai frumoase aspecte dar si cel mai greu de descoperit. Ne ingrijim de ambalaj, prima impresie conteaza dar urmatoarele? Ne "hranim" trupul si uitam ce este dincolo de el. Aratam doar ce ne convine si educam modul in care vrem sa fim priviti si tratati, ne ascundem emotiile, trairile si de cele mai multe ori si sentimentele si asta pentru ca dialogul zilelor noastre este fascinant: oamenii vorbesc fara sa se auda, te intreaba fara sa fie interesati de raspuns, te sfatuiesc fara sa le ceri parerea, te ghideaza fara ca ei sa vada, te felicita ca sa le raspunzi la fel, se supara daca nu faci ca ei, iar in final te parasesc daca indrznesti mai mult decat ei isi doresc.

Ce se ascunde dincolo de tine?

miercuri, 27 octombrie 2010

Toate la timpul lor :)

Se spune ca exista un timp pentru toate, trebuie doar sa astepti timpul potrivit...si de aici se naste intrebarea: Cand e timpul potrivit? Toate se intampla cu un scop, asta e clar si intotdeauna scopul scuza mijloacele... :)
Ma gandeam la intamplarile miraculoase venite la timpul lor (adica atunci cand te astepti mai putin) si cat de rapid trec pe langa noi...
De minuni avem parte in fiecare clipa, numai ca nu stim sa le pretuim, sa ne bucuram de ele fara sa punem intrebari stupide si sa cautam asa zisele raspunsuri logice...Avem ratiune si este normal si firesc sa nu acceptam ceva ce vine fara nici un fel de explicatie...Dureros zic eu, foarte putini dintre noi stiu sa se bucure de lucrurile marunte, suntem mult prea ocupati sa punem intrebari si bucuria momntului trece pe langa noi fara sa ne intrebe de ce nu o bagam in seama...De multe ori sunt convisa ca fiecare si-a dorit sa aiba o putere magica pentru a da timpul inpoi, pentru a indrepta o greseala si pentru a pretui  mai mult momentele cu o persoana draga...si asa se intampla daca nu facem ceea ce trebuie la timpul potrivit...si iata si o intrebare: De unde stim cand este timpul potrivit? Fiecare are raspunsul lui.
Ii multumesc Cerului pentru minunile din fiecare zi, pentru bucuriile si pentru toata tristetea si ingrijorarea ce a fost la timpul ei...Cum as putea sa inteleg si sa pretuiesc binele, fericirea si bucuria daca nu as face cunostinta cu melancolia momentelor ce vin si pleaca mereu la timpul lor...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu