Dincolo de mine

Dincolo de trup sunt cele mai frumoase aspecte dar si cel mai greu de descoperit. Ne ingrijim de ambalaj, prima impresie conteaza dar urmatoarele? Ne "hranim" trupul si uitam ce este dincolo de el. Aratam doar ce ne convine si educam modul in care vrem sa fim priviti si tratati, ne ascundem emotiile, trairile si de cele mai multe ori si sentimentele si asta pentru ca dialogul zilelor noastre este fascinant: oamenii vorbesc fara sa se auda, te intreaba fara sa fie interesati de raspuns, te sfatuiesc fara sa le ceri parerea, te ghideaza fara ca ei sa vada, te felicita ca sa le raspunzi la fel, se supara daca nu faci ca ei, iar in final te parasesc daca indrznesti mai mult decat ei isi doresc.

Ce se ascunde dincolo de tine?

marți, 26 octombrie 2010

Inca o zi plangacioasa

Ma deprima extraordinar de tare aceste zile posomorate, ma enerveaza la culme aglomeratia din oras, cum apar cativa stropi de ploaie imediat traficul paralizeaza; oameni din ce in ce mai grabiti si mai agitati, soferi care isi transmit "salutari" intre ei chiar si pt cei morti, tineri care habar nu au cum se tine o umbrela deasupra capului (nu ca umbrela ar veni cu intructiuni de utilizare) dar totusi, incerci sa scoti ochii oricui apare in fata ta cu aceea minunata umbrela? Am inteles vrei sa se observe faptul ca ti-ai asortat umbrela cu geanta si pantofii, nemaipomenit...asta da noutate :))
Vantul s-a gandit sa ii tina de urat ploii, ba mai mult, nici lui nu prea i-au placut acele umbrele uriase si s-a gandit sa le intoarca pe dos asa cum numai el stie :)) (eu m-am distrat copios savurand acele imagini) :)) si ca tot tacamul sa fie complet sa nu uit de satisfactia soferilor (soferi tineri, bineinteles) din momentul in care udau pietonii din cap pana in picioare...asta da distracie, ce sa mai zic?
Si cate si mai cate, ca in fiecare zi plangacioasa...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu